Internet of Things (IoT) Consultancy

Internet of Things, de nieuwe ‘game changer’.
Ook voor u?”

De informatietechnologie maakt momenteel grote ontwikkelingen door. Innovaties op vele gebieden gebeuren en komen op ons af, zowel voor consumenten als voor organisaties. De innovaties komen vaak tot stand vanuit de techniek. De impact op organisaties is groot, maar wat deze precies is of hoe de innovatie te gebruiken, is vaak onduidelijk, misschien ook voor u.
Om u te faciliteren in deze zoektocht, biedt YourPerspective Consulting het ‘Redsalt IoT Business Accelerator Program’. Dit programma is ontwikkeld door Redsalt B.V. Vanuit de samenwerking die Redsalt en YourPerspective Consulting hebben, kunnen we u helpen helder te krijgen wat de technologische ontwikkelingen voor u kunnen betekenen.

Met uw strategische doelstellingen als uitgangspunt gaan we tijdens een IoT Bootcamp use cases definiëren met de daarbij behorende business case. De uitkomsten van de bootcamp zijn input voor het ontwikkelen van een proof-of-concept. Met de proof-of-concept wordt de technische haalbaarheid onderzocht en de business case getoetst. Vervolgens start de proof-of-solution waar de oplossing klaar wordt gemaakt voor implementatie en verdere uitrol.

Voor meer informatie: Redsalt IoT Business Accelerator Program – www.iotprogram.nl